Olijfhouten producten milieuvriendelijk!

Olijfhouten producten milieuvriendelijk!

Wij gaan voor milieuvriendelijk, niet alleen dit seizoen van kortere dagen en gezelligheid met Sinterklaas, Chanukah, Kerst en de jaarwisseling, maar altijd. Onze olijfhouten producten komen van producenten uit het Middellandse Zee gebied die alleen hout gebruiken van olijfbomen die geen olijven meer produceren. Een olijfboom is veel meer waard als deze nog steeds olijven produceert, alleen bomen die geen olijven meer produceren worden dermate gesnoeid dat het hout gebruikt kan worden voor de productie van de prachtige olijfhouten producten die wij in onze webshop verkopen.

Wij gaan voor milieuvriendelijk, niet alleen dit seizoen van kortere dagen en gezelligheid met Sinterklaas, Chanukah, Kerst en de jaarwisseling, maar altijd. Onze olijfhouten producten komen van producenten uit het Middellandse Zee gebied die alleen hout gebruiken van olijfbomen die geen olijven meer produceren. Een olijfboom is veel meer waard als deze nog steeds olijven produceert, alleen bomen die geen olijven meer produceren worden dermate gesnoeid dat het hout gebruikt kan worden voor de productie van de prachtige olijfhouten producten die wij in onze webshop verkopen.

 

Wij hebben een groot assortiment met producten die allemaal milieuvriendelijk gemaakt worden in verschillende landen rond de Middellandse zee. Wij importeren producten uit Jordanie, Italie, Spanje, Portugal en Tunesie. Soms op een hele directe manier, rechtstreeks bij de producent in het betreffende land, ook via grotere importeurs in Nederland die hun producten uit die landen halen. 

 

Elk jaar kopen meer en meer mensen hun cadeaus bij https://www.olijfhout.eu/nl/. Niet alleen in Nederland maar ook klanten uit Belgie en Duitsland weten ons steeds vaker te vinden. 

 

Met name onze producten uit Italie worden steeds meer populair. Onze bal met cocktailprikkers vliegt de winkel uit, bent u de volgende die een bestelling plaatst?

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »